Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szerdán is maradnak a felhők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. november 28. 17:15
Szerdán is maradnak a felhők
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Nyugat felől egyre többfelé szakadozottá válik a felhőzet, eközben a csapadékzóna kelet felé helyeződik döntően esőt, északkeleten egyre több helyen vegyes halmazállapotú csapadékot okozva.

Éjszaka tovább szakadozik, csökken a felhőzet, és az első felében főként az Észak-Dunántúlon, a hajnali óráktól pedig az északkeleti harmadban fordulhat elő záporos csapadék, egyre inkább havas eső zápor, hózápor. Szerdán nagyrészt napos idő várható, de a keleti, északkeleti harmadban megmaradnak a felhők, és arrafelé helyenként havazás, hózápor is valószínű. Kedden késő délutántól a fokozatosan északnyugatira forduló szél megerősödik, éjszaka helyenként viharossá fokozódik, szerdán napközben már veszít erejéből és délire fordul.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően -4 és +1 fok között alakul, de a szélvédett, gyengén felhős, havas északkeleti tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -2 és +4 fok között valószínű, az északkeleti tájakon lesz a hidegebb.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)