Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem ment jól a vízilabdababyknek a hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2023. november 27. 09:15
Nem ment jól a vízilabdababyknek a hétvégén
A Mórahalom VSK és a Kecskemét ellen játszottak

Fotó: csabapolo.hu

Tudása alatt játszott a Gyulai Vízilabda Klub babykorosztályú csapata a délkeleti területi vidékbajnokság hétvégi, harmadik fordulójában Kecskeméten – írta a csabapolo.hu.

A Szilvásy Attila vezette Gyulai VK legkisebbjei (tízen) és Csabai Zoltán edző békéscsabai tanítványai (öten) ezúttal is két meccset játszottak, először a Mórahalom VSK, majd a házigazdák sportiskolásai ellen.

– Ez nem a mi napunk volt. Bár akadt két hiányzó alapemberünk, de nem ez az oka, hogy katasztrofálisan zártuk a fordulót. Az első mérkőzés első három negyedében még úgy-ahogy partiban voltunk ellenfelünkkel, a mórahalmiakkal, ám a záró negyedben a szülői számítások szerint nyolc gólt kaptunk, amire válaszolni sem tudtunk. A csapat elemi hibákat követett el: a játékosok nem dobták el a szabaddobást, amiből az ellenfelünk lefordult, és gól lőtt. A második mérkőzésünkre több mint három órát kellett várnunk, a gyerekek fáztak, kimerültek, mire vízbe ugrottak, ráadásul egy hazai csapat ellen, amelyik kipihenten szállt vízre, hiszen játékosaik hazamehettek kikapcsolódni. Ez a meccsünk még emészthetetlenebbnek bizonyult, utoljára két éve láttam hasonlóan gyenge teljesítményt a mieink részéről. Egyszóval igencsak tudása alatt szerepelt a társaság, amelyik máskor ennél jóval többre képes. Összegezve: jót keveset mondhatok, de azért akadt kivétel is, mint például az élete első bajnokiján szereplő Kálmán Milán vagy egy „régebbi” motoros, Geszner Balázs teljesítménye, mindkét játékos kikett magáért, ám nem találtak partnert a játékban – értékelt Szilvásy Attila.

A kecskeméti fordulóban a következők kaptak játéklehetőséget: Lipták Levente, Papp Andor (kapusok), Bátorfi Ádám, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Restye Botond, Súr Zétény, Szaszák Milán, Számfira Kristóf.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)