Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A tabella tetején zárta az őszi szezont a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 24. 17:00
A tabella tetején zárta az őszi szezont a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Mercedes KLC–Gyulai Amazonok 3-1 (2-1)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Mercedes KLC együtteséhez utazott. A fürdővárosi gárda kikapott közvetlen riválisától.

Gyulai Amazonok: Kovács V., Freiberger S (Kónya A.), Szappanos K., Danics B., Hack F., Lovas L, Kurta A., Nagy K., Mezei V., Komlósi A., Laczó P. Edző: Molnár Ágnes.

A gyulai együttes eddig nyolc győzelmet aratott, míg riválisa hét sikerrel megvívott és egy elveszített párharc után fogadta ellenfelét. A két keret egymással verseng a bajnoki címért, így mindkettőjük számára fontos volt a győzelem megszerzése.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a fürdővárosi csapat ugyan igyekezett, hajtott, de a csúszós, sáros pályán egyik együttes sem tudott jó játékot produkálni, így nem volt látványos mérkőzés az egyébként két nagyon jó képességű gárda összecsapása.

– Elmaradtak az átlövések, fordulópontokban döntöttünk rosszul, hagytunk ki helyzeteket, de ezek is mi vagyunk. Minden találkozón a győzelemért lépünk pályára, most is megtettünk mindent, hogy győzzünk, viszont hibáinkat kihasználták a hazaiak. Nagy Katalin gólja után a második félidő elején három ziccert is elhibáztunk, és, ahogy a fociban lenni szokott, néhány perccel később a Kecskemét eldöntötte a három pont sorsát – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata, veresége ellenére, a tabella első helyéről várhatja a pontvadászat tavaszi folytatását.

– Nem igazán volt szakmailag pozitív ez a mérkőzés egyik oldalról sem, hiszen a pálya éppenhogy alkalmas volt arra, hogy lejátsszuk a mérkőzést. Ettől függetlenül voltak lehetőségeink, de most nem tudtunk élni velük, több alkalommal is rossz döntést hoztunk, ellenfelünk pedig hatékonyan játszott. Ami nagy pozitívum, hogy a négy rangadót is Gyulán fogjuk játszani tavasszal. Szeretnénk a tabella első helyén végezni a bajnokság végén, amiért mindent meg fogunk tenni – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)