Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyomaendrődön sem hibázott a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 23. 10:00
Gyomaendrődön sem hibázott a gyulai focicsapat
Gyomaendrődi FC–Gyulai Termál FC 0-4 (0-3)

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrőd FC együttesének otthonában lépett pályára november 18-án. A fürdővárosi gárda már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

Gyulai Termál FC: Füstös, Nagy S., Dajcs, Szabó V., Borbély, Tanner, Szabó P. (Varga J.), Zabari (Kukla), Bojtos (Zsilák), Katona (Repisky), Trescsula (Varga T.). Csere: Szabó M., és Kiss T. Vezetőedző. Brlázs Gábor.

A két rivális ellentétes előjelekkel várhatta a találkozót. A gyomaendrődi keret hazai pályán veszített bajnoki pontokat, míg a vendégcsapat szarvasi ellenfele ellen folytatta bajnoki menetelését. A csapatok szeptemberben már találkoztak egymással, akkor 1-2-es arányú gyulai győzelem született.

A bajnoki cím felé menetelő fürdővárosi gárda a soros mérkőzésen sem tétlenkedett, Tanner már a 14. percben bevette riválisa kapuját. Hat perccel később Bojtos növelte a vendég előnyt, a félidő pedig egy hazai öngóllal zárult.

A második játékrészben már csökkent a gyulai gárda irama, ám lehetőségeiből azért egyet gólra tudott váltani, amellyel magabiztosan szerezte meg 12. győzelmét a pontvadászatban.

A Gyulai Termál FC csapata az őszi szezont már biztosan bajnokság első helyén zárja, utolsó idei mérkőzésén pedig hazai pályán fogadja a Szeghalmi FC együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)