Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Extraligás ellenefelet gurított le a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L.SPORT • 2023. november 20. 15:00
Extraligás ellenefelet gurított le a gyulai tekecsapat
Gyulai SE-Dig Build–Kazincbarcikai Vegyész TSE 8-0 (3068-2893) 

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság tizedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Kazincbarcikai Vegyész TSE csapatait fogadta 18-án. A fürdővárosi egyesület felnőttkerete legurította Szuperligát megjárt ellenfelét, az ifjúsági gárda azonban kikapott.  

A gyulai egyesület felnőttcsapata a korábbi fordulóban a Salgóbátony TK otthonában hullajtott pontokat, ezzel a tabella negyedik helyére lépett vissza. 

A találkozót a gyulai gárda kezdte jobban, az első párharcot megnyerve előnyt szerzett magának. A fürdővárosi lendület a további párharcokra is kitartott, a Czégény Csaba, Schriffert Dominik, Schriffert Dániel, Baksa Imre, Nyári Krisztofer, Makra György és Schriffert Roland alkotta együttes pontot sem hagyva gurította le ellenfelét. A több ütött fáért járó pontoknak is a hazai keret örülhetett, így magabiztosan nyerte a találkozót. 

A Gyulai SE-Dig Build csapata sikerével ismét fellépett a tabella harmadik helyére. A folytatásban a közvetlen rivális Tiszakécske TSE otthonában lép pályára.   

A gyulai egyesület ifjúsági kerete nem bírt soros ellenfelével. A Schriffert Máté, Zsótér Áron és Trucz Levente alkotta csapat mindkét párharcát elveszítette. A vendégcsapat a több ütött fáért járó pontokat is megkapta. 

Az ifjúsági gárda a tabella nyolcadik helyéről várhatja a bajnokság folytatását.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)