Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai sakksiker a fővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 14. 10:00
Gyulai sakksiker a fővárosban
Tamás Kornél az ötödik helyen zárta az értékszámszerző versenyt

A Magyar Sakkszövetség versenytermei adtak otthont a Feketebárány FIDE értékszámszerző rapid- és villám versenyeknek november 11-én.

A budapesti viadal a sakkbaráti kapcsolatok ápolásán túl lehetőséget biztosított arra, hogy az indulók FIDE értékszámot nyerjenek vagy veszítsenek.

A mezőny tagjainak a FIDE rapid versenyben 10 perc állt rendelkezésre, plusz két másodperc bónuszidő lépésenként a játszma végéig, a villám versenyben pedig három perc volt a játékidő és plusz két másodperc bónuszidő lépésenként a játszma végéig.

A legjobbak pénzdíjazásban részesültek, valamint a legjobb 1300 alatti, legjobb 1301-1600 közötti, legjobb 1601-1800 közötti, 1801-2000 közötti, továbbá a legjobb 65 év feletti játékosok kupát vehettek át a szervezőktől.

A többfordulós viadalon két nemzet 22 sakkozója mérte össze tudását, köztük egy nemzetközi mester (IM) és két FIDE-mester (FM). A huszonkét sakkozót felvonultató mezőnyben a Gyulai SE sakkozója, Tamás Kornél is asztalhoz ült, a fürdővárosi játékos három győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel a viadal ötödik helyén végzett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)