Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A lakók megölésével fenyegetőzött egy Méhkeréken élő román állampolgárságú férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. október 18. 09:00
A lakók megölésével fenyegetőzött egy Méhkeréken élő román állampolgárságú férfi
Kezdeményezték a letartóztatását

A Gyulai Járási Ügyészség kezdeményezte a letartóztatást egy 57 éves Méhkeréken élő, de román állampolgárságú férfinak, aki a falu felgyújtásával, a lakók megölésével fenyegetőzött – közölte a Békés Vármegyei Főügyészség.

Közleményükben azt írták, a férfi korábban egy ismerősétől kapott 180 gramm aranyat azzal, hogy az ékszereket Magyarországon értékesítse, mivel itt magasabb összegért lehet azokat eladni. A férfi méhkeréki házában tárolt aranyat valaki ellopta, amiért a terhelt a település lakóit tartotta felelősnek. Emiatt személyesen és az egyik ismerőskereső közösségi oldalon a saját profilja alatt közzétett román nyelvű videókban több embert is azzal fenyegetett meg, hogy felgyújtja a falut és a méhkeréki fóliákat, megöl mindenkit, beleértve saját magát is.

Az ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt kezdeményezte a férfi letartóztatását. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértve a terhelt letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)