Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem sikerült megállítania az éllovast az U16-as Amazonoknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 17. 10:00
Nem sikerült megállítania az éllovast az U16-as Amazonoknak
Gyulai Amazonok–Astra HFC 1-4 (0-3)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos gárdája az Astra HFC együttesét látta vendégül október 15-én. A fürdővárosi csapat a tabella harmadik helyéről várta a veretlen, éllovasként érkező riválisát a Grosics Akadémiára.

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Zalai Bíborka, Krisán Jázmin, Veres Doren, Kis Barbara, Halász Alexa (Pénzes-Makkai Kinga), Harmann Dóra (Deák Sára), Freiberger Stella, Szelei Csenge. Edző: Krisán József.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a soros ellenfél mérlege imponáló volt a mérkőzés előtt: a hat forduló után közel 70 rúgott gól mellett 0 kapott találat állt az üllői keret statisztikájában.

– Az első félidőben sajnos a lányok igen megilletődve, sok hibával játszottak, amit ki is használtak a vendégek. Sajnos megint problémát okozott a pontrúgások levédekezése, ennek eredményeként szögletből és büntetőből is eredményes volt a fővárosi csapat. A háromgólos félidei hátrány felrázta a csapatot, és egy teljesen más arcunkat mutatva „lehoztuk” 1-1-re a második félidőt. Veres Doren szintén büntetőből volt eredményes, beállítva a 4-1-es vendég győzelmet – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata a negyedik pozícióból utazhat a szintén bajnokesélyes Mercedes KLC otthonába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)