Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megújult egy útszakasz a Pándy Kálmán-tagkórház udvarán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. október 05. 12:15
Megújult egy útszakasz a Pándy Kálmán-tagkórház udvarán
A munkálatokat ingyen végezte el a Duna Aszfalt Kft.

puskás béla, a Duna aszfalt kft. területi igazgatója, tóth lászlókovács józsef és becsei lászló

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Megújult a Pándy Kálmán-tagkórház Semmelweis-tömbje előtti útszakasz – jelentették be október 5-én. A munkálatokat ingyen végezte el a Duna Aszfalt Kft.

Becsei László főigazgató főorvos elmondta: az épületrész egykor sebészeti és műtéti tömbként funkcionált, majd a korábbi terveknek megfelelően 2016-ban a gyermekosztályt költöztették oda.

Kiemelte: a gyógyítás megfelelő szinten működik az osztályon, de az épület előtti útszakasz – a Semmelweis utcai régi főbejárattól az új műtéti tömbig – nagyon elhasználódott, minden nap nagy volt rajta a forgalom, így időszerű volt a felújítás, amelyhez folyamatosan keresték a lehetőségeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hozzátette: Kovács József országgyűlési képviselő közbenjárásával vették fel a kapcsolatot a Duna Aszfalt Kft.-vel, amely a működési területük több kórházában végeztek már korszerűsítési munkálatokat adományként.

A szakemberek felújították az úttestet, a padkákat, a vízelvezetőket, valamint egy akadálymentesített feljárót is építettek.

Tóth László, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetője aláhúzta: a cég igyekszik hasonló felajánlásokat tenni a nehéz helyzetben lévő egészségügy számára, több kórházat támogatnak minden évben, pénzzel, orvosi műszerek beszerzésével, ebben az esetben pedig a szakmájukba vágó útfelújítással.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)