Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel lépett feljebb a tabellán az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 26. 10:00
Győzelemmel lépett feljebb a tabellán az NB I.-es tekecsapat
Gyulai SE-Dig Build–Ferecvárosi TC 6-2

Az NB I.-es tekebajnokság 3. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Ferencvárosi TC együttesét látta vendégül szegvári otthonában. A fürdővárosi csapat felnőtt kerete nagy csatában gyűjtötte be második győzelmét.

A gyulai keret az elmúlt fordulóban döntetlent ért el egri riválisának otthonában, így a tabella hatodik helyéről várhatta fővárosi ellenfelét. A ferencvárosi gárda is döntetlennel melegített a fordulóra, 4-4-es eredménnyel zárta a budapesti rangadót a Fővárosi Vízművek SK ellen.

A soros mérkőzést is a zöld-fehér együttes kezdte jobban, a második párosban azonban már gyulai győzelem született. A két rivális komoly csatát vívott egymással, ám az utolsó három párharcot a Baksa Imre, Házi Márk, Nyári Krisztofer, Schriffert Dániel, Makra György és Czégény Csaba alkotta hazai keret nyerte, a több ütött fáért járó pontokkal pedig magabiztosan gyűjtötte be második győzelmét.

A Gyulai SE-Dig Build NB I.-es csapata sikerével fellépett a tabella negyedik helyére, a folytatásban pedig a Nyíregyházi TK otthonában lép a bábuk elé.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapata 1-1-es döntetlennel folytatta a bajnoki szezont, a több ütött fáért járó pontoknak köszönhetően viszont a Ferencvárosi TC vihette haza a pontokat.

A Gyulai SE-Dig Build ifjúsági kerete a tabella hatodik helyéről várhatja a Nyíregyházi TK elleni idegenbeli párharcot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)