Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rohamosan fogynak a szálláshelyek a Csabai Kolbászfesztiválra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. szeptember 19. 11:30
Rohamosan fogynak a szálláshelyek a Csabai Kolbászfesztiválra
A fesztivál szervezői is segítenek, hogy kereslet és kínálat egymásra találjon

Már csak egy hónap van a 26. Csabai Kolbászfesztivál kezdetéig, így nem véletlen, hogy a legtöbb szálláshely nemcsak Békéscsabán, hanem a környéken is betelt. A kollégiumokban, vendégházakban, apartmanokban ugyanakkor még lehet foglalni, akár online, akár telefonon keresztül. Arról is tájékoztatnak maguk a szállásadók, ha időközben valahol beteltek ezek a helyek.

– Ezt mi nem tudjuk követni, viszont mindent megteszünk, hogy a szálláshelyet kiadók és keresők egymásra találjanak – hangsúlyozta Hégelyné Győrfi Ilona, az október 19-22-ei Csabai Kolbászfesztivál – melyet a CsabaParkban rendeznek – programigazgatója.

– Honlapunkon (csabaikolbaszfesztival.hu) feltöltöttünk számos lehetőséget, ami igénybe vehető. A szálláshelyekre kattintva minden fontos információ megtudható, fotókkal együtt, az adott helyről. Akik most döntöttek úgy, hogy szeretnék a fesztivál idejére kiadni lakásukat, egyik szobájukat, nyaralójukat, esetleg apartmanjukat, továbbra is megtehetik. Ehhez minden információ, teendő megtalálható az alábbi linkre kattintva.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)