Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán veszített párharcot a gyulai ifjúsági kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 18. 11:00
Hazai pályán veszített párharcot a gyulai ifjúsági kézilabdacsapat
Gyulasport NKft.–Békéscsabai ENKSE. 15-37 (9-15) 

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata az ifjúsági kézilabda-bajnokság második fordulójában a Békéscsabai ENKSE együttesét fogadta szeptember 16-án. A fiatal fürdővárosi együttes vereséget szenvedett a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

Gyulasport NKft.: Juhász P., Erdődi R., Boruzs A. 2, Petruzsán S. 2, Németh Cs. 4(1), Sebestény J. 2, Szabó J. 1. Csere: Bartóki M., Tarkovács R. 1, Tarkovács D., Makra Z., Pópity L. 2 és Tóth R. 1 Edző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A gyulai keret az előző fordulóban pontokat veszített újkígyósi riválisának otthonában, míg szomszédvári ellenfele hazai pályán magabiztos győzelmet aratott.

A soros forduló első percei fordulatos mérkőzést jeleztek, ám ahogy telt az idő, úgy vette át a találkozó irányítását a vendégcsapat. 

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a mérkőzés 14. percétől csak statisztaszerep jutott a gyulaiaknak a csapategységben jobb csabaiakkal szemben. A vendégegyüttes a második félidőben nagyarányúvá növelte győzelmét. 

– A gyulai játékosok már bizonyították, hogy nem ezen a szinten vannak, amit most mutattak. A megszerzett tudással, ha több akarat párosul hozzá, még sok szép dolgot elérhetnek, és örömet szerezhetnek önmaguknak és a kézilabdát szeretőknek. Csak el kell hinniük, hogy tudnak kézilabdázni. Most azonban meg kellett hajolni a nagyobb tudás előtt – értékelt Máthé István

A mérkőzés alakulása: 13. perc: 4-3, 22. perc: 5-10, 30. perc: 9-15, 36. perc: 9-20, 38. perc: 10-20, 45. perc: 11-29, 50. perc: 12-31, 58. perc: 13-36 és 60. perc: 15-37. 

A Gyulasport NKft. Ifjúsági csapata a következő fordulóban a Békéscsabai Belvárosi DSK együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)