Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütötte riválisát a gyulai focicsapat a Békés Vármegyei Kupában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 12. 10:00
Kiütötte riválisát a gyulai focicsapat a Békés Vármegyei Kupában
Lőkösháza KSK–Gyulai Termál FC 2-13 (1-9)

A Gyulai Termál FC csapata a hétvégén a Békés Vármegyei Kupában volt érdekelt, ahol a Lőkösháza KSK vendégeként lépett pályára.

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs (Szabó P.), Szabó V., Kukla, Boros (Szabó Zs.), Varga J., Bojtos (Tanner), Katona, Trescsula (Repisky) és Varga T. (Zabari). Csere: Csonka. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi gárda kiváló formában érkezett riválisához, hiszen a bajnokság során négy mérkőzéséből hármat megnyert, az eddigi találkozókon pedig gólt sem kapott ellenfeleitől. A lőkösházi együttes is jól áll a Megye II.-es sorozatban, eddig mindkét találkozóján begyűjtötte a három pontot, a kupaküzdelmek során pedig 1-10-es végeredménnyel búcsúztatta telekgerendási ellenfelét. 

A második fordulót az egy osztállyal feljebb játszó vendégcsapat kezdte jobban, a hét gólig jutó Varga J. már a 2. percben betalált, a szünetig pedig még nyolc alkalommal talált utat a gyulaiak labdája a lőkösházi kapuba. 

Fordulás után sem változott a mérkőzés képe, a fürdővárosi keret pedig tetemesre hizlalta előnyét a lefújásig. 

A Gyulai Termál FC csapata a kupaküzdelmek után ismét a bajnokságra fordítja figyelmét, hiszen a soros fordulóban a Gyomaendrődi FC otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)