Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb győzelemmel menetel a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2023. szeptember 11. 16:44
Újabb győzelemmel menetel a Gyulai Amazonok U16-os csapata
Tiszakécske VSE–Gyulai Amazonok 0-6 (0-4) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese a Tiszakécske VSE otthonában lépett pályára szeptember 7-én. A fürdővárosi gárda a győztesen megvívott nyitóforduló után érkezett a Tisza-parti városba.  

Gyulai Amazonok: Zalai Bíborka, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Krisán Jázmin, Veres Doren, Kis Barbara, Baracsi Boglárka (Pénzes-Makkai Kinga), Hartmann Dóra, Halász Alexa, Papp Fanni és Szelei Csenge. Edző: Krisán József. 

A korosztályos együttes az előző fordulóban 4-2-es győzelmet aratott a Szent Mihály FC elleni hazai mérkőzésen. A csapat a folytatásban a két vereséggel rajtoló Tiszakécske VSE-hez utazott a három pontért. 

A vendégcsapat ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, Baracsi Boglárka a 15. percben büntetőből juttatta vezetéshez együttesét, majd egy perccel később Veres Doren szabadrúgásból volt eredményes.  

A végig brusztos találkozón több alkalommal is az ellenfél kapuja elé tudtak a gyulaiak kerülni, így a félidő vége előtt Kis Barbara tudott duplázni. A második játékrészben is a fürdővárosiak játéka dominált, viszont a helyzeteikből csupán kettőt sikerült értékesíteniük. Kis Barbara csatár mesternégyesével 0-6-ra módosította az eredményt.

A gyulai kapusok ezen a találkozón hiányoztak, a helyükre vészkapusként beugró Zalai Bíborka kiválóan helytállt – írja a csapat közösségi oldala. 

Gólok: Kis Barbara (4), Veres Doren és Baracsi Boglárka. 

A Gyulai Amazonok U16-os együttese a folytatásban a BVSC-Zugló gárdáját látja vendégül a Grosics Akadémián.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)