Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogyan működik a biorezonanciás állapotfelmérés?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szántóné Borbély Angéla Éva • MAGAZIN • 2023. szeptember 10. 15:00
Hogyan működik a biorezonanciás állapotfelmérés?
Szántóné Borbély Angéla Éva természetgyógyász írása

A biorezonanciás állapotfelmérés egy olyan fájdalommentes módszer, amely során bepillantást nyerhetünk testünk életfolyamataiba, a szervek rezgése által részletes információkat ad a testi és energetikai állapotról. Segít a problémák korai felismerésében és megelőzésében, képet kaphatunk a szervek működéséről, vagyis egy általános egészségi állapotról.

Természetesen ez nem helyettesíti az orvosi diagnózist, viszont a biorezonanciás állapotfelmérés képes már a betegséget megelőző állapotokra felhívni a figyelmet. A problémák elhárításához, a kockázatok csökkentéséhez széleskörű javaslatot ad, hogy még időben, preventív jelleggel természetes módszerekkel (gyógynövények, aromaterápia, Schüssler só, megfelelő táplálkozás, BEMER fizikai érterápia, fülakupunktúra stb.) kezelni tudjuk a kialakuló problémát.

Az NLS-rendszerek pontosságát orvosi intézetek, klinikák kísérleteinek sora igazolja, magas valószínűségi százalékkal dolgoznak. Az agyi központtal való kommunikáció végrehajtásához a készülék az EEG-hullámokhoz hasonló frekvencián dolgozik. A hullámokat a fejhallgatóba épített antenna közvetíti.

Egy mérőszám segítségével megállapíthatjuk, hogy az adott probléma mekkora kockázatot képez, és a páciens szervezete adott területen mekkora energiát képes mozgósítani az adott probléma felszámolására. Az eredmények matematikai modellekből származó statisztikai következtetések, amik lehetőséget nyújtanak olyan összefüggések vizsgálatára, melyekhez egyéb módszerekkel csak idő- és költségigényes vizsgálatok, kiértékelések útján juthatunk.

Biorezonanciás állapotfelmérést nem végezhet akárki, minimum egészségügyi végzettség szükséges hozzá. A képzett, állami vizsgát tett természetgyógyászok hivatalos nyilvántartási listája az OKFŐ (Országos Kórházi Főigazgatóság) megtalálható. Érdemes utánanézni, jó szakembert választani!

[A cikk szerzője természetgyógyász fitoterapeuta, fülakupunktúrás addigtológus, mentálhigiénés szakember, kineziológus, okleveles rajzvizsgálati szakértő, komplex mozgásterápia-fejlesztő, tanulási coach. Rendelője címe: 5700 Gyula, Rákóczi u. 31., tel.: 06-20/487-6669.]

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)