Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel rajtoltak a bajnokságban az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 05. 17:00
Győzelemmel rajtoltak a bajnokságban az U16-os Amazonok
Gyulai Amazonok-Szent Mihály FC Szeged 4-2 (1-1) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a pontvadászat első fordulójában a Szent Mihály FC Szeged együttesét fogadta a Grosics Akadémián.

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella (Sebestény Renáta), Puskás Adél, Zalai Bíborka (Deák Sára), Veres Doren, Kis Barbara, Baracsi Boglárka, Hartmann Dóra (Pénzes-Makkai Kinga), Halász Alexa, Papp Fanni, szelei Csenge. Krisán Lujza és Drobnyik Izabella. Edző: Molnár Ágnes.

A hazai gárda kifejezetten jól kezdte a mérkőzést, több helyzete is adódott, azonban ezek rendre kimaradtak. A gyulai csapat pontatlanságát a szegedi együttes góllal büntette, a 12. percben megszerezték a vezetést. A félidőt azonban döntetlennel zárták a felek, a fürdővárosi csapatkapitány, Baracsi Boglárka a találkozó 27. percében magabiztosan értékesítette büntetőjét.

– A második játékrészben sokkal pontosabb és bátrabb játékot kértünk a lányoktól, ennek ellenére öt perc után ismét hátrányba kerültünk. A gól után nagyobb iramra tudtunk kapcsolni, szerencsére több lány játéka kezdett feljavulni – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Veres Doren a 47. percben szemfüles gólt szerzett, amellyel ismét pontosztozkodásra álltak a felek. A mérkőzés állását Kis Barbara gólja fordította meg a 65. percben, a mindent eldöntő találatot pedig a végig nagyon alázatosan és lelkesen játszó Papp Fanni lőtte, amikor a 68. percben egy szögletből lepattanó labdát helyezett a hálóba, beállítva a 4-2-es végeredményt.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata a következő, hétközi fordulóban a Tiszakécske otthonában lép pályára.

– Hullámzó volt végig a játékunk, helyzeteink voltak már a mérkőzés elején, hogy eldöntsük a találkozót. Nem szabad türelmetlennek lennünk, hiszen nagyban átalakult a keretünk, minden játékosnak meg kell jöjjön az önbizalma ahhoz, hogy jól tudjon teljesíteni. Igyekszünk hétről hétre sokat fejlődni és együtt dolgozni a sikerekért. Mindenkitől, szülőktől, játékosoktól egyaránt türelmet kérünk, hiszen fiatal kis csapatunk számára idő kell, míg összeszokik és a maximumot tudja majd nyújtani. Köszönjük a kilátogató nézők szurkolását, ez a győzelem magabiztosságot adhat nekünk a folytatásra nézve – értékelt Molnár Ágnes edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)