Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel rajtolt a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 05. 10:00
Győzelemmel rajtolt a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Szolnoki MÁV SE 6-2

Az NB I.-es tekebajnokság nyitó fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Szolnoki MÁV SE gárdáit látta vendégül szeptember 2-án.

A fürdővárosi együttes a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjével találkozott a tekebajnokság első játéknapján. Az elmúlt idényben bronzérmes gyulai gárda egy mozgalmas nyár után, ismét szegvári otthonában kezdte a szezont.

Nyári Krisztofer csapatvezető korábban elmondta, a felnőttek kerete együtt maradt, így a megszokott csapat vág neki az idén is erősnek ígérkező pontvadászatnak.

A gyulaiak jól kezdték a bajnokság első derbijét: Baksa Imre, Schriffert Roland és Schriffert Dániel (Czégény Csaba) is megnyerte saját párharcát. A folytatásban már a szolnoki rivális is pontokat tudott gyűjteni, ám Nyári Krisztofer győzelme keretbe foglalta a mérkőzést.

A több ütött fáért járó pontokat is a hazai gárda szerezte meg, így megérdemelten gyűjtötte be győzelmét.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapata is győzelemmel kezdte a bajnokságot, a Trucz Péter Levente és Schriffert Máté alkotta kettős 4-0-ás arányban szerezte meg a győzelemért járó pontokat.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági tekecsapata a folytatásban a Fővárosi Vízművek SK otthonában lép a bábuk elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)