Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiélezett döntetlen a gyulai sporttelepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 04. 10:02
Kiélezett döntetlen a gyulai sporttelepen
Gyulai Termál FC–Szarvasi FC 0-0 (0-0) 

A Békés Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a Gyulai Termál FC gárdája a Szarvasi FC csapatát fogadta a Varga István-futballpályán. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Füstös, Dajcs, Borbély (Varga J.), Repisky, Tanner, Szabó P. (Nagy S.) Zabari, Bojtos (Katona), Trescsula (Boros), Szabó Zs. és Varga T. Csere: Szabó M., Szabó V. és Kukla. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi gárda egy sikeresen megvívott hétközi forduló után fogadta bajnoki címre is esélyes riválisát, a korábbi gyulai sikerkovács, Sajben Gábor irányította vendégcsapat pedig a békéscsabai rivális elleni döntetlen után érkezett a találkozóra. Mindkét gárda komoly célokat tűzött ki maga elé, így szoros találkozóra volt kilátás. 

Mindkét együttes komoly rohamokkal indította a találkozót. A hazai csapat lendületesen felépített támadásaiból rendre nehéz pillanatokat tudott okozni vetélytársának. Az első félidőben több ígéretes gyulai helyzetnek tapsolhattak a szurkolók, ám a pontatlan utolsó mozdulatok miatt érintetlen maradt a szarvasi háló, a villámléptű visszatámadásokból pedig több alkalommal is komoly vendéghelyzet alakulhatott ki.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A második félidőt a szarvasi keret kezdte jobban, az első negyedórában két alkalommal is megszerezhette volna a vezetést. Ahogy telt az idő, úgy nőtt mezőnyben fölé ellenfelének a gyulai csapat, az utolsó percekben izgalmas adok-kapok alakult ki a két csapat között. 

A fordulatos találkozó gól nélküli döntetlent hozott, így a Gyulai Termál FC négy mérkőzés után, három győzelemmel és egy döntetlennel pillanatnyilag a tabella élén áll. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Brlázs Gábor együttese szeptember 10-én bekapcsolódik a Békés Vármegyei Kupa küzdelmeibe: a Körösladány KSK otthonában lép pályára. A bajnokság folytatásában pedig, szeptember 16-án, a Gyomaendrődi FC vár a kék-fehér alakulatra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)