Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szentesen játszanak felkészülési tornát a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub legkisebbjei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2023. augusztus 25. 11:00
Szentesen játszanak felkészülési tornát a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub legkisebbjei
A csapatot zömmel gyulai fiatalok alkotják

A Takarék Kupa elnevezésű felkészülési tornát rendezik meg augusztus 25–27. között Szentesen, ahol a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub baby korosztályú csapata mérkőzik meg az ellenfelekkel – közölték a csabapolo.hu oldalon.

Mint írták, a csapatot zömmel gyulai fiatalok alkotják néhány békéscsabaival kiegészülve, amelynek oka, hogy a fürdővárosban már több olyan fiatal játszik, akinek valamilyen múltja van, Békéscsabán azonban többségében előkészítősök találhatók. A keretet Csabai Zoltán (Békéscsaba) és Szilvásy Attila (Gyula) edzőink állították össze.

A baby korosztályos tornán kilenc együttes rajtol el: a Fehérvár VSE, az FTC-Telekom, a Mórahalom VK, a Pécsi SN két együttese, a Soproni VSE, a Szentesi VK, egyetlen külföldiként a román Steaua Bucurest, valamint a Csabai Csirkefogók.

A csapatokat két csoportra osztották, a békéscsabai-gyulai együttes a pécsiek Zöld, a Sopron és a Szentes együtteseivel kerültek egy kalap alá, de megmérkőznek a másik Baranya megyei gárdával is. A csoportmérkőzések után következik a keresztjáték, majd a döntők.

A Csabai Csirkefogók csoportmérkőzései: augusztus 25-e péntek, 12 óra: Csabai Csirkefogók VK–FTC-Telekom. 17 óra: Csabai Csirkefogók VK–Mórahalom VK. Augusztus 26-a szombat, 11 óra: Csabai Csirkefogók VK–Pécsi SN Fekete. 16 óra: Csabai Csirkefogók VK–Fehérvár VSE. Augusztus 27-e vasárnap, 8 óra: helyosztók és döntők. 13 óra: eredményhirdetés.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)