Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A kedd esti késelő letartóztatását kezdeményezte az ügyészség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. augusztus 17. 16:30
A kedd esti késelő letartóztatását kezdeményezte az ügyészség
A nyomozási bíró pénteken dönt a kényszerintézkedésről

Emberölés bűntette miatt kezdeményezte a Békés Vármegyei Főügyészség annak a 27 éves büntetlen előéletű érdi férfinak a letartóztatását, aki kedd este Békéscsabán megkéselt egy békési férfit.

A főügyészség csütörtöki közleményében felidézte: augusztus 15-én a késő esti órákban Békéscsabán, az egyik hotel teraszán dulakodás alakult ki a terhelt és egy békési férfi – a későbbi sértett – között. A dulakodás során a sértett két alkalommal ököllel az állán megütötte a terheltet, aki ettől a földre került. Ezt követően a terhelt ülő helyzetben a zsebéből elővette és kinyitotta a bicskáját, amellyel több alkalommal a lábán megszúrta sértettet. A dulakodás állva, majd a földön folytatódott, melynek során az érdi férfi ismét több alkalommal testszerte megszúrta a sértettet, aki a vérveszteség miatt a helyszínen eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítását követően elhalálozott. 

A terhelt esetében a főügyészség álláspontja szerint a letartóztatás több különös oka is fennáll: a szökés, az elrejtőzés veszélye, valamint a bizonyítás manipulálásának veszélye. A nyomozási bíró pénteken dönt a kényszerintézkedésről.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)