Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remek teniszeredmények Kiskunfélegyházáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 13. 10:00
Remek teniszeredmények Kiskunfélegyházáról
Denis Stanculov és Mateja Gojkovic első magyarországi versenyén vett részt

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

A hétvégén Kiskunfélegyházán tartották meg a II. ERSTE Hand BMW Opent, amelyen a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub két versenyzője, Denis Stanculov és Mateja Gojkovic is rajthoz állt. A szabadkai fiatalok első magyarországi versenyükön indultak el, szép sikereket is arattak – közölték a klub közösségi oldalán. 

Denis Stanculov előbb OB II-es csapattársát, Belanka Ádámot két szoros szettben, majd a 16 között egy top 100-as játékost győzött le 6/1-6/1 arányban. A gyulai teniszezőt a negyeddöntőben a rutinos Horváth István állította meg.  

Mateja Gojkovic először egy 6/0-6/0-ás mérkőzéssel kezdett egy helyi fiatal ellen, a második körben pedig a tavalyi győztes Závaczki Martint győzte le 6/2-6/1-re. A gyulai klub teniszezője a negyeddöntőben Kápolnási Norbert ellen is sima győzelmet aratott (6/1-6/0), majd az elődöntőben az első kiemelt Pesti Balázst is könnyedén, 6/2-6/1-re verte.  

– Mateja a döntőben se számított esélytelennek, ám a rutinos Szathmáry Tibor okos játékkal tartotta a lépést ellenfelével, aki egy kisebb vírus összeszedése miatt végül feladni kényszerült a döntőt – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)