Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Még tart az ingyenes lakossági LED-csereprogram Gyulán, várják a jelentkezőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. július 03. 09:27
Még tart az ingyenes lakossági LED-csereprogram Gyulán, várják a jelentkezőket
A gyulai önkormányzat felhívása

Az infláció, valamint az energiaárak jelentős emelkedése miatt kiemelten fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassuk Gyula város lakosságát, segítséget nyújtva a rezsiköltségeik csökkentésében.

A szentendrei székhelyű CYEB Kft. által hirdetett lakossági LED-csereprogram keretében a cég ingyenes LED-fényforrásokat biztosít Gyula város lakossága számára, amely a háztartások kiadásainak csökkentése mellett a klímastratégiában megfogalmazott céljaink elérését is elősegítik.

Az igénylők kétféle foglalathoz kérhetnek izzókat. Az E 27 típusú (vastag) foglalathoz a régi 100, 75, 60 és 40 W teljesítménynek, az E 14-es (vékonyabb) foglalathoz pedig a régi 60 és 40 W teljesítménynek megfelelő LED-eket. A jogosultsághoz a Gyula városában élőknek egy regisztrációt követően okmányokkal igazolniuk kell lakcímüket, valamint azt, hogy áramszolgáltatással rendelkeznek.

A regisztrációs folyamatot a CYEB Kft. végzi az erre kialakított weboldalon: https://www.ledcsere.hu/

  • Az oldalon a JELENTKEZÉS gombra kell kattintani, majd követni a regisztrációs űrlap utasításait.
  • Meg kell adni a cserére kiválasztott fényforrásokat – a cserére kiválasztott eredeti klasszikus izzókat nem kell leadni.
  • A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány és lakcímkártya (fotó az igazolványok mindkét oldaláról), villanyszámla (szolgáltatótól letöltött PDF vagy az első 4 oldal fotója).
  • A regisztráció véglegesítése előtt ki kell választani az ÁTVEVŐHELY mezőben: Gyula Város Önkormányzata.

Aki nem rendelkezik interneteléréssel, szintén igényelhet LED-es fényforrásokat. Mivel egy e-mail-címről többen is regisztrálhatnak, a családtagok, hozzátartozók, barátok is be tudják nyújtani a szükséges dokumentumokat, ha pedig erre sincs lehetőség, akkor a munkatársaink segítenek.

Amennyiben segítségre van szüksége a regisztrációhoz, kérjük, jelentkezzen a díjmentesen hívható 06-66/463-730-as telefonszámon, egyeztessen időpontot munkatársainkkal, majd keresse fel a Családsegítő Központot (Jókai u. 30.), vagy nyitvatartási időben fáradjon be valamelyik városi idősek klubjába, ahol kollégáink segítenek Önnek. Kérjük vigye magával a szükséges dokumentumokat!

Augusztus 15-ig lehet regisztrálni, az új izzókat pedig november 1-től 22-ig lehet majd átvenni munkanapokon 9 és 16 óra között az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)