Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évet zártak a csabai pólósok, a gyulai Balogh Bence, Balogh Csanád és Dobos Ferenc is elismerést kapott

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. június 08. 10:00
Évet zártak a csabai pólósok, a gyulai Balogh Bence, Balogh Csanád és Dobos Ferenc is elismerést kapott
Legjobbjait díjazta a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub 

Évzáró ünnepséget rendezett a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub június 5-én a békéscsabai Rendezvénypajtában, az eseményen a gyulai Balogh Bence, Balogh Csanád és Dobos Ferenc is elismerést kapott – derült ki a csabapolo.hu beszámolójából.

Borsos Pál klubelnök köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte: nehéz esztendőt zárt az egyesület, hiszen a koronavírus-járványt követő évben az energiaválság okozott nehézségeket nekik. 

Fodor Ádám vezetőedző szakmai értékelőjében elmondta, a vidékbajnokságban szereplő csapataik esetében az elsődleges cél az volt, hogy jó meccseket játszanak, ami által fejlődhetnek. 

Kiemelte: az országos bajnokságokban szereplő három utánpótlás-együttes szövetségi értékelése sajátságos, hiszen az ifjúsági, a serdülő- és a gyermekcsapatok eredményeit összevonva hirdettek végeredményt. A gyermekcsapat az A1 osztályban is eredményesen helytállt volna, a serdülők is fejlődtek, de nekik a középmezőny jutott.

Fodor Ádám felsorolta, hogy a különböző korosztályokban kikre a legbüszkébbek, őket emlékplakettel is megajándékozták. A babykorosztályból Balogh Csanád és Korcsok Krisztián, a „gyermeknégyesből” Balogh Bence és Suhajda Soma, a „gyermekhármasból” Machlik Máté, a „gyermekegyesből” Suhajda Zoltán és Szatmári Levente, a serdülőknél Hajdu Andor, az ifjúságiaknál Dobos Ferenc kapott elismerést, míg a különdíjat Zimbran Milán érdemelte ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)