Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. június 08. 11:00
Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel a rendőrök
Rendőrségi hírek Békés vármegyéből

Forrás: police.hu

Hat férfit és egy nőt vett őrizetbe a Békés vármegyei rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt június 6-án – írta meg a police.hu.

Mint írták a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Békéscsabai Rendőrkapitányság Békéscsabán, Békésen, Gyulán és Komádiban tartottak összehangolt akciót, amely során tizenhat embert fogtak el, közülük heten kerültek őrizetbe.

A vármegyei felderítők egy gyulai és egy békéscsabai férfit vettek őrizetbe azért, mert tiltott bódító hatású szert árulhattak. A nyomozók szárított növényi törmeléket, tizenhárom tő élő kendert, valamint valószínűleg a bűncselekményből származó félmillió forintot, és egy autót is lefoglaltak.

Forrás: police.hu

Békésen a Békéscsabai Rendőrkapitányság, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságok „Tisza” illetve „Körös” Közterületi Támogató Alosztályainak rendőrei egy időben három háznál jelentek meg. Összesen öt embert fogtak el, két párt és egy nőt. A nőtől több mint egymillió forintot foglaltak le, a pénzt a gyanú szerint marihuána árusítással kereste. A többieknél, akik szintén másoknak is adhattak el anyagot, élő és szárított növényeket, növényi törmeléket találtak. Az egyik pár a nő édesanyjánál termesztett kendert, az asszony házának udvarában, egy erre a célra felépített sátorban huszonhét tövet gondoztak.

Közben Békéscsabán a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közterületi támogató egysége a házában fogott el egy férfit, nála is volt kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék. Később a békéscsabai rendőrök Békéscsabán, a Bartók Béla útról is előállítottak egy férfit, neki a zsebében volt anyag.

Másnap, június 7-én reggel a Békés vármegyei rendőrök Hajdú-Biharban, Komádiban fogták el a tizenhatodik embert. A férfi a gyanú szerint szintén kábítószerrel kereskedett, és lehetett kapcsolata a Békésben elfogottakkal.

GYULAI HÍRLAP • 2023. június 08. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)