Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Férfiedzőcipők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. május 30. 17:59
Férfiedzőcipők
Milyen modellek a legnépszerűbbek 2023-ban?

Egyértelmű, hogy a férfiak ruhatárában az edzőcipők és vászoncipők kiemelt jelentőséggel bírnak. Ennek főleg az az oka, hogy rendkívül kényelmesek, többféleképpen viselhetőek, és persze nagyon változatos színek és stílusok kaphatóak belőlük. Az idei trendek ráadásul ennek a változatosságnak csak külön kedveznek. Milyen népszerű formákat érdemes választanunk tehát közülük?

Vastagított talpú sneakerek

A férfiak divattrendjei között is fellelhetővé váltak vastagabb talpú sneakerek. Persze ezek közel sem annyira vastag platformos talpúak, mint a hölgyek esetén. Ugyanakkor pont annyira váltak vastagabbá a talpak, hogy az eredeti vékony talpú sneakerekhez képest sokkal kényelmesebb verziókat kaphassunk. Ezek a lábbelik a vastagabb talp miatt kímélik a lábunkat járás közben, ráadásul kicsit kiemelnek minket, ami miatt sokkal jobban állnak a hosszabb szárú nadrágokhoz is. Attól, hogy vastag a talpuk pedig egyáltalán nem férfiatlanok, sőt egészen vagány darabokat kaphatunk, amiket jól tudunk hasznosítani a kicsit lazább öltözködésben is.

Vászoncipők és kényelmes sliponok

A különféle teniszcipők, férfi vászoncipő modellek és belebújós slipon verziók mind nagyon népszerűek lesznek idén. Az ilyesmi lábbeliket úgy érdemes viselni, akárcsak a mokaszint vagy a loafert. Lehetőleg titokzoknival, habár ebben az esetben egy nagyon minimális zokni kilógás még simán megengedhető. Jól mutat rövidnadrágokhoz, elegánsabb chinonadrágokhoz és persze farmerhez is. Kényelmes és minimalista megjelenésüknek köszönhetően akár még egy zakós, üzletiesebb szetthez is kifejezetten ajánlható. Ezen kívül tipikus „csak felkapom és már megyek is” lábbeli, ami miatt kiváló univerzális darab lehet belőlük. Ha még nem találtuk meg az ilyen típusú cipőket, akkor a CCC áruházában most elképesztő választékot találunk különféle mintákkal és stílusban. Ezeket pedig akár könnyedén online is megrendelhetjük. Viszont ha nem vagyunk biztosak a kényelmességükben, akkor egyszerűen a legközelebbi CCC fizikai üzletben felpróbálhatjuk, és meg is vehetjük őket.

Komfortos és praktikus hernyótalpak

A vastagabb, és mélyen barázdált talpakkal rendelkező sportcipők igazi slágernek számítanak idén. Ezek a sportcipők már a vastag talpak miatt is sokkal kényelmesebbek, mint klasszikus mivoltukban, a hernyótalpak pedig plusz stabilitást adnak még egy több kilométeres városi gyalogláshoz is. Az ilyen cipők kiválóan kombinálhatóak a most divatos oldalzsebes nadrágokkal. Ugyanakkor nem csak a városban tudjuk hasznukat venni, hanem kirándulásokon is. Mivel a talpuk garantáltan jól állja a csúszósabb utakat is, ezért jól viselhetjük akkor, ha például valamilyen kerti partira igyekszünk. Persze, ezek a cipők azért nem túracipők, de egy vékony talpú tornacipőnél sokkal jobban bírják a terepviszonyokat. Nyaraláskor ezért jól bevethetőek a városnéző túrákhoz és persze a nagy tengerparti sétákhoz is. Ráadásul igazi fesztiválcipők lehetnek, ahol egyébként sem ritka a sáros talaj. Ezek a cipők nem fognak csúszni az ilyen körülmények között és ráadásul még divatosan is néznek ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)