Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újpesti győzelemmel ezüstérmesek az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L • SPORT • 2023. május 24. 08:41
Újpesti győzelemmel ezüstérmesek az U14-es Amazonok
UTE–Gyulai Amazonok 3-4 (0-2) 

A Gyulai Amazonok U14-es labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata a 21. fordulóban az UTE együtteséhez utazott május 20-án. A fürdővárosi keret számára az újabb győzelem a bajnoki ezüstérmet jelentette. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestyén Renáta, Krisán Jázmin, Nagy Csenge, Kis Barbara, Halász Alexa, Hoffmann Dorina, Ruck Csenge, Szelei Csenge, Veres Doren. Edző: Krisán József. 

A fürdővárosi gárda a tabella második helyéről utazott a találkozóra, míg riválisa a mezőny negyedik helyéről várta ellenfelét. 

Az Amazonok közösségi oldalán a mérkőzésről azt írták, a csapat nagyon jól kezdte az összecsapást, már az első percekben meg voltak a lehetőségei a gólszerzésre.  

Nagy Csenge egy kiválóan lekészített labdát okosan helyezett a hálóba, majd nem sokkal később ismét ő volt eredményes. Adódott lehetőség Kis Barbara előtt is, azonban a játékos ezen a napon szerzett gólt.

Az egész csapat mezőnymunkája kiemelkedő volt, küzdöttek, hajtottak egymásért a lányok a győzelem érdekében – olvasható a bejegyzésben. 

A második játékrészben egy gyors góllal szépíteni tudott a hazai gárda, ám pár perccel később Nagy Csenge kétszer is betalált a lila-fehér alakulat kapujába, így 1-4-re módosult az állás. 

A lelkes vendéglátók nagy nyomást helyeztek a gyulaiakra az utolsó 25 percben, helyzeteikből kettőt értékesíteni is tudtak. Sebestény Renáta és a védelem ezúttal is jól állta a sarat, és a fürdővárosi kontrákban folyamatosan benne volt a gólszerzési lehetőség. Az Amazonok meg tudták tartani a vezetést, így bebiztosították az ezüstérmes helyüket a délkeleti csoportban. 

A Gyulai Amazonok U14-es csapata az utolsó fordulóban hazai pályán találkozik a már bajnoki címet szerzett Vasas Akadémia Kft. együttesével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)