Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is az élmezőnyben áll az ifjúsági kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 04. 13:00
Továbbra is az élmezőnyben áll az ifjúsági kézilabdacsapat
Mezőtúri AFC-Syngenta–Gyulasport NKft. 25-31(12-17) 

A Gyulasport Nkft. ifjúsági kézilabda-bajnokságban szereplő korosztályos csapata a Mezőtúri AFC-Syngenta együtteséhez utazott április 29-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája tizenkettedik győzelmével maradt a tabella negyedik helyén.

Gyulasport NKft.: Juhász P., Szabó K. 8/2, Miklya N. 3, Várkonyi L. 2, Szalkai B. 1, Németh Cs. 12/1, Kertes S 1. Csere: Bartóki M., Erdődi R. 2, Pópity és L. Tóth R. 2. Edző. Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban magabiztos győzelmet aratott deszki riválisa ellen, így a tabella negyedik helyéről utazott a mezőny középcsapatához. A két rivális az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor tízgólos gyulai győzelem született.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, a gyulai csapat revánsot kívánt venni a két nappal korábban lejátszott, nagyarányú vereséggel végződött serdülőmérkőzésért.

– Az akkori felálláshoz közel hasonló összeállításban felálló együttesek a játékvezetői sípszó elhangzása után mindjárt egymásnak estek. A hazaiak, akár a felnőttek, három gyors góllal elhúztak 3-0-ra. A gyulaiaknak a hetedik percben kezdődött a mérkőzés. A 10. percben kiegyenlítették a találkozót (5-5), a 11. percben át is vették a vezetést – ismertette.

A vendégcsapat a 16. percben már négy góllal ellépett riválisától, az első félidőt pedig ötgólos előnnyel zárta. A második félidőben a védelem is feljavult, ennek ellenére több elkerülhető gólt is kapott a gyulai együttes. A fürdővárosi csapat azonban ezen az estén verhetetlen volt, a lefújáskor hatgólos győzelmet írhatott a jegyzőkönyvbe.

A mérkőzés alakulása: 6. perc: 4-2, 10. perc: 5-5, 16. perc: 5-9, 25. perc: 10-13, 30. perc: 12-17, 40. perc: 16-22, 47. perc: 20-24, 50. perc: 23-27, 55. perc: 24-29 és 60. perc: 25-31.

A Gyulasport Nkft. ifjúsági együttese tizenkettedik győzelmével továbbra is a tabella negyedik helyén áll. A korosztályos együttes a folytatásban a közvetlen rivális, a jelenleg a második helyen álló Szarvasi NKK gárdáját fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)