Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtört a jég a szentesiek ellen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 02. 10:00
Megtört a jég a szentesiek ellen
Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a vidékbajnokságot a Gyulai Vízilabda Klub

Kecskeméten zárták a 2022–2023. évi vidékbajnoki sorozatot a gyermek IV. korosztályú ifjú vízilabdázók. A gyulai fiókcsapat a záró körben a dobogón végző szentesiekkel, majd az ugyancsak érmes helyezést elérő szolnokiakkal vették fel a küzdelmet. Az előbbiek ellen első ízben sikerült nyernie a csapatnak – írja a csabapolo.hu.

Gyulai VK–Legrand Szentesi VK 7–4 (1–1, 1–1, 2–1, 3–1)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Kecskemét. V.: Bereczki Miklós. Gyula: Veszeli – Suhajda S. 3 (1), Bódi 3, Szeidler, Uhrin Zs. 1, Balogh Cs., Uhrin B. Cs.: Balogh B., Tóth Z. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila. Gól emberelőnyből: 2/0, ill. 7/2. Büntetők: 2/1, ill. 2/2.

Gyulai VK–Szolnoki Dózsa 4–11 (1–3, 1–4, 2–1, 0–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Kecskemét. V.: László Gábor. Gyula: Veszeli – Suhajda S. 1, Tóth Z., Bódi 1, Szeidler, Uhrin Zs. 1 (1), Balogh Cs. Cs.: Balogh B. 1, Csendes, Selypes, Juhász, Uhrin B. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila. Gól emberelőnyből: 6/3, ill. 8/3. Büntetők: 1/1, ill. 4/2. Kipontozódott: Szeidler.

– Nagy fegyverténynek számít, hogy ezúttal a szentesieket legyőztük, akik ellen eddig nem volt sikerélményünk. Ez még akkor is remek teljesítmény, ha ezúttal ők voltak kissé tartalékosak, miként legutóbb nálunk nem számíthattam mindenkire betegség miatt. Az első két negyed még meglehetősen kiegyensúlyozott csatát hozott, a folytatásban azonban sikerült ellépnünk ellenfelünktől. A védekezésre helyeztük a fő hangsúly, ami jól sikerült, hiszen mindössze négyszer volt eredményes a Kurca-parti egylet, amihez azért kellett nálunk egy jó kapusteljesítmény is, elől pedig főleg a második félidőben jeleskedett a csapat. A második találkozóra egy kissé elfáradt a gárda, amit tetézett, hogy az Árpád fürdő nyári szezonra való átállása miatt nem úgy zajlottak az edzések, ahogy egyébként megszokott. De az is hozzátartozik az összecsapáshoz, hogy a Tisza-parti együttes azért jóval erősebb, mint a mezőny többi résztvevője. Ám itt is voltak szép periódusaink és szép góljaink, de fejet kellett hajtanunk ellenfelünk előtt – összegzett Csabai Zoltán edző.

További eredmények: Spartak Patent Subotica Szabadka (szerb)–Kecskeméti Sportiskola 4–7. Legrand Szentesi VK–Szolnoki Dózsa 1–8. Szegedi Vízipóló Suli–Hódmezővásárhelyi VSC 6–3. Hódmezővásárhelyi VSC–Spartak Patent Subotica Szabadka 4–7. Kecskeméti Sportiskola–Szegedi Vízipóló Suli 3–11.

A végeredmény a kilencedik kör, 18 forduló után: 1. Szegedi Vízipóló Suli 48, 2. Szolnoki Dózsa 40, 3. Legrand Szentesi VK 36, 4. Spartak Patent Subotica Szabadka 26, 5. Hódmezővásárhelyi VSC 22, 6. Gyulai VK 12, 7. Kecskeméti Sportiskola 3.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)