Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esélyt sem adott ellenfelének az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 24. 09:00
Esélyt sem adott ellenfelének az NB I.-es tekecsapat
Vitali Eger SE–Gyulai SE Dig-Build 1–7 

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság 22. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Vitali Eger SE otthonában lépett pályára.  

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban magabiztosan győzte le fővárosi ellenfelét, így a tabella ötödik helyéről várhatta a folytatást, az egri gárda pedig a mezőny alsó harmadából érkezett a találkozóra. A két együttes az őszi szezonban már találkozott egymással, akkor 5-3-as gyulai győzelem született.   

A gyulai gárda számára minden pont rendkívül fontos, hiszen öt csapat is harcban áll egymással a dobogóért. A fürdővárosi együttes ennek megfelelően kezdte a találkozót, Baksa Imre nyerte a találkozó első párharcát. A folytatásban is a vendégcsapat maradt lendületben, Makra György, Czégény Csaba, Schriffert Roland és Schriffert Dominik is győzni tudott. A hazai csapat az utolsó párharcban szépített az eredményen, ám a több ütött fáért járó pontokkal a fürdővárosi együttes magabiztosan nyerte a fordulót. 

A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es csapata feljebb lépett a tabellán, a következő fordulóban a Péti MTE együttesét fogadja szegvári „otthonában”. 

A gyulai klub ifjúsági együttese a mezőny hatodik csapataként érkezett egri riválisához. A fürdővárosi kettős döntetlent játszott ellenfelével, és a több ütött fáért járó pontokkal a fővárosi együttes nyerte a fordulót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)