Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 322 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. április 06. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 322 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök április 5-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 148 határsértőt tartóztattak fel és 174 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 4 esetben összesen 103 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom közigazgatási területén.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 2 esetben összesen 4 határsértőt tartóztattak fel Kelebia és Kisszállás közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron vármegyében a járőrök 4 esetben összesen 10 határsértőt tartóztattak fel Jánossomorja, Mosonszolnok, Mosonmagyaróvár és Rajka közigazgatási területén.

A rendőrök Sárbogárdon 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, egyiptomi, pakisztáni, szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Bács-Kiskun vármegyében 1 esetben összesen 14 főt, Csongrád-Csanád vármegyében 10 esetben összesen 160 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 12 embert fogtak el, embercsempészés miatt 6 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)