Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lecsúszott a dobogóról a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 03. 11:05
Lecsúszott a dobogóról a gyulai tekecsapat
Fővárosi Vízművek SK–Gyulai SE Dig-Build 7-1 

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság soros fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Fővárosi SK csapataihoz utazott április 1-jén. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban kilencedik győzelmét aratta a Szanki OBSE ellen, így a dobogó harmadik fokára lépett fel. A fővárosi rivális a mezőny alsó harmadából várta riválisát. A két együttes az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 5-3-as gyulai győzelem született. 

A gyulai csapat kezdte jobban a fordulót, Schriffert Dominik megnyerte az első párharcot. A folytatásban azonban már csak a fővárosi gárda győzött, amely a több ütött fáért járó pontokkal növelte e különbséget. 

A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es csapata visszacsúszott a tabella ötödik helyére, a következő fordulóban az MVM Gáz SE együttesét fogadja a szegvári tekepályán. 

A gyulai klub ifjúsági együttese a mezőny ötödik csapataként érkezett a budapesti mérkőzésre. A Flinta Balázs és Szász Roland alkotta kettős 1-1-re végzett riválisával szemben, ám a több ütött fáért kapott plusz pontokkal behúzta a mérkőzést. 

A Gyulai SE Dig-Build ifjúsági csapata a tabella ötödik helyéről várja az MVM Gáz SE korosztályos együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)