Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szoros mérkőzésen nyert az ifjúsági kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 27. 15:00
Szoros mérkőzésen nyert az ifjúsági kézilabdacsapat
Gyulasport NKft.–Csorvási SK 25-22 (13-13)  
A Gyulasport Nkft. ifjúsági kézilabda-bajnokságban szereplő korosztályos csapata a Csorvási SK együttesét látta vendégül március 25-én. A hazai gárda közvetlen riválisával vívott egy végig szoros találkozót. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Juhász P., Kertes S. 6, Németh Cs. 5, Miklya N., Szabó K. 5, Szabó R. 3, Szalkai B. 6. Csere: Bartóki M., Erdődi R., Pópity L. és Tóth R. Edző: Zöldi-Tóth Katalin  

A gyulai gárda hazai pályán döntetlenezett lajosmizsei ellenfelével, míg soros riválisa az újkígyósi együttessel vívott meccsen veszített pontokat. A két rivális ősszel is találkozott egymással, akkor háromgólos gyulai győzelem született. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a két csapat tabellán elfoglalt helye alapján izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A hazaiak számára nem volt jó előjel, hogy betegségek és sérülés nehezítették a csapat-összeállítást.  

– A felek álmosan kezdték a találkozót, egyik csapat sem tudott az első félidőben előnyt kicsikarni magának. A félidő végén a játékvezetők döntetlen (13-13) állással küldték a csapatokat pihenőre. A második félidőre frissebben futottak ki a lányok, játékuk feljavult, gyorsabb támadásvezetés jellemezte mindkét csapatot – ismertette Máthé István. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második félidő felétől a gyulai játékosok fokozták az iramot. A sérülten is pályára lépő Németh Csenge, Szabó Kamilla és Szalkai Bianka gólerős játékával szemben tehetetlen volt a csorvási gárda.  

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata a tabella negyedik helyéről várhatja a Bácsalmási PVSE elleni idegenbeli találkozót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)