Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fontos győzelmet gyűjtött be hazai pályán a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 27. 14:00
Fontos győzelmet gyűjtött be hazai pályán a gyulai kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Csorvási SK 24-17 (11-8) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjában szereplő CZ-Gyulasport NKft. a 16. fordulóban a Csorvási SK-t látta vendégül március 25-én. A hazai gárda a dobogó felé vezető út egyik fontos mérkőzését nyerte meg. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Ladics V. 5, Ilyés L. 3(1), Nagy P. 1, Gelegonya A. 1, Farkasinszki D. 5(1) Németh Cs.1. Csere: Antal X., Lukács N. 2, Szalkai B., Vólent L., Kertes S. és Szabó K. 6. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin

Zöldi-Tóth Katalin vezette hazai alakulat az előző fordulóban magabiztosan győzte le orosházi ellenfelét, így a tabella negyedik helyéről várhatta a mezőny kilencedik helyén álló csorvási riválisát. A két csapat az őszi szezonban Csorváson is találkozott egymással, akkor magabiztos gyulai győzelem született.  

A fürdővárosi vezetőedző előzetesen elmondta, a csapat nagyon várja a hétvégi fordulót, ám egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A két rivális ennek megfelelőn komoly csatát vívott egymással, a sok hibával tarkított szoros első félidőt produkáltak. A mérkőzés komolyságát jól jellemzi, hogy a félidő derekán még 7-7-es eredményt mutatott az eredményjelző.  

A második játékrész már mozgalmasabban indult, a két csapat magas szintű kézilabdával szórakoztatta a szurkolókat. A hazai együttes kombinatívabb játékával folyamatosan előnyben volt ellenfelével szemben, a találkozó végére pedig hétgólosra hizlalta előnyét. A csapat sokat köszönhet Mike Máriának, akinek parádés védései voltak a meccsen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A mérkőzés alakulása: 5. perc: 3-2, 17. perc: 7-5, 28. perc: 10-7, 30. perc: 11-8, 36. perc: 14-11, 40. perc: 14-14, 46. perc: 18-14, 53. perc: 20-16, 55. perc: 22-17 és 60. perc: 24-17.  

– Nagyon nagy küzdelem folyt a pályán, de a játékosaim elsősorban magukkal küzdöttek. A nem jó játékkal elhozták a két pontot, ez még sose sikerült, ezért a gratuláció jár nekik. Megyünk tovább, és készülünk a következő találkozóra – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata sikerével megerősítette helyét a tabella ötödik helyén, és már csak kétpontnyi hátrányban van a dobogón álló riválisa mögött.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)