Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Főigazgatói kitüntetést kapott Szabóné Bíró Márta

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. március 16. 15:00
Főigazgatói kitüntetést kapott Szabóné Bíró Márta
A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársát a nemzeti ünnep alkalmából ismerték el

Szabóné Bíró Márta

Fotó: Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság

Főigazgatói kitüntetést kapott Szabóné Bíró Márta, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság vagyongazdálkodási és üzemeltetési osztályának üzemfenntartási ügyintézője – közölték a Kövizig közösségi oldalán.

Kiemelték: az elismerést Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója adta át amárcius 15-i nemzeti ünnep alkalmából, a szakterületén kifejtett kiemelkedő és példaértékű munkáért.

Mint írták, Szabóné Bíró Márta 2009 óta dolgozik az igazgatóságnál. Üzemfenntartási ügyintéző munkaköre mellett az üzemeltetési csoport irányítási, koordinálási feladatait is ellátja. Feladatai közé tartozik a karbantartók, takarítók és portaszolgálat felügyelete. Gondoskodik a központi székház, a Tájvízház, a Pálffy utcai vendégház, a Nürnbergi utcai szolgálati lakások, valamint a Szanazugi Védelmi Központ üzemeléséről, megfelelő műszaki állapotban tartásáról. Munkáját alázattal, szerényen és nagy gondossággal végzi. Figyelme mindenre kiterjedő. Jó kapcsolatot ápol a munkatársaival és feletteseivel, akik mindig számíthatnak rá és iránymutatására.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)