Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meggyőző fölénnyel győzött az Amazonok U15-ös csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 09. 16:35
Meggyőző fölénnyel győzött az Amazonok U15-ös csapata
Gödöllői SK–Gyulai Amazonok 1-20 (1-8) 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese a Gödöllői SK gárdájához utazott március 5-én. A fürdővárosi gárda kiütéses sikerrel jelezte, hogy még mindig igényt tart a bajnoki címre. 

A gyulai csapat a tabella második helyéről érkezett a találkozóra, míg riválisa a mezőny sereghajtójaként fogadta riválisát. A hazai gárda nem sok jóra számíthatott vendégétől hiszen a két együttes őszi mérkőzésén is nagyarányú fürdővárosi győzelem született. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldala azt írja, a lányok az első félidőben még meddő mezőnyfölényben játszottak. A gólgyártást Baracsi Boglárka kezdte, majd Kelemen Klarissza és Mészáros Viktória is betalált, Danics Boglárka pedig duplázni tudott. Az első játékrészben Mészáros Viktória újra betalált, majd Papp Fanni begrúgta a csapat nyolcadik gólját.  

A fordulás után sem változott a helyzet, a vendégcsapat Mészáros Viktória – aki egymaga 9 gólig jutott – vezérletével szebbnél szebb találatokkal növelte előnyét. Danics Boglárka és Kelemen Klarissza három góllal vette ki a részét, de duplázott Tóth Panna és Baracsi Boglárka is, beállítva a 20-1-es győzelmet. 

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata továbbra is a tabella második helyén áll, a következő fordulóban pedig hazai pályán fogadja az SK Tóalmás együttesét. 

– Nagyon sok szép dolgot láttam a csapattól, emellett egyénileg is többen kiemelkedően játszottak. Mészáros Viki ezen a napon szenzációs gólokat rúgott, emellett mezőnyben is igazi vezére volt a csapatnak. Szeretném, ha minél csillogóbb éremmel zárnánk a rájátszást, nagyon sokat tettek a lányok télen azért, hogy dobogós helyen végezzünk. Gratulálok a mutatott játékhoz és a győzelemhez is mindenkinek – értékelt Molnár Ágnes. 

Gólok: Mészáros Viktória (9), Danics Boglárka (3), Kelemen Klarissza (3), Tóth Panna (2), Baracsi Boglárka (2) és Papp Fanni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)