Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megerősítették helyüket a tabella élén az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 28. 10:00
Megerősítették helyüket a tabella élén az NB II.-es Amazonok
Újfehértói SK–Gyulai Amazonok 1-4 (0-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az NB II.-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata az Újfehértói SK együtteséhez utazott február 25-én. A fürdővárosi gárda legnagyobb riválisával vívott presztízsrangadót.

A gyulai együttes az elmúlt fordulóban 7-1-es arányban múlta felül egri riválisát, így továbbra is a tabella első helyéről várhatta a folytatást. A soros fordulóban azonban a bajnoki lista második helyezettjéhez utazott, hogy megerősítse helyét a tabella élén.

A fürdővárosi gárda azonnal magához ragadta a kezdeményezést, a taktikusan felépített helyzetek pedig a 9. percben érettek góllá, amikor Pribék Andrea talált a hazai kapuba. A folytatásban is a vendégcsapat volt támadásban, ám a próbálkozások ellenére egygólos gyulai előnnyel mehettek pihenőre a felek.

A második félidőben négy perc leforgása alatt három alkalommal is eredményesek tudtunk lenni, Pintye Vivien és Kajári Gabriella értékesítette helyzetét, majd Pribék Andrea rúgta meg gólját. Ellenfelünk szépíteni tudott, de összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot – olvasható a gyulai klub közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Pribék Andrea (2), Pintye Vivien és Kajári Gabriella.

– A játékkal a mérkőzés nagy részében elégedett voltam, talán annyi hiányérzetem lehet, hogy kapu előtt többször is pontatlanok voltunk. Jól dolgoztuk ki a helyzeteket, a dinamika aránylag rendben volt, viszont hoztunk rossz döntéseket. Voltak jó egyéni teljesítmények is ma, de csapatszinten is jó volt nézni a lányokat, így büszke lehetek a csapatra – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

A Gyulai Amazonok csapata sikerével megerősítette első helyét a tabellán. A felnőtt együttes a folytatásban a Tiszaföldvári VSE gárdáját fogadja március 5-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)