Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egri riválisa sem tudta megállítani a Gyulai Amazonok NB II.-es csapatát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 24. 08:55
Egri riválisa sem tudta megállítani a Gyulai Amazonok NB II.-es csapatát
Gyulai Amazonok–Eger SE 7-1 (4-1)

Az NB II.-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata az Eger SE együttesét látta vendégül február 19-én. A fürdővárosi gárdának sikerült kijavítania az előző forduló pontvesztését.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Kurai Nikolett és Pintye Vivien. Csere: Kósa Noémi, Nagy Katalin, Paál Dalma, Lovas Laura, Pribék Andrea, Hack Fanni és Mezei Virág. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A hazai együttes a tabella éléről várhatta a meccset, míg ellenfele a dobogó egyik várományosaként érkezett a fürdővárosi arénába. Az egri alakulat nem sok jóra számíthatott gyulai ellenfelétől, hiszen az őszi fordulók során otthonában 4-13-as vereséget szenvedett a csapat ellen.

A gyulai gárda ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, Kurai Nikolett már a 20. másodpercben gólt szerzett. A folytatásban is a hazai együttes irányította a játékot, magabiztos támadójátékának köszönhetően pedig a 13. percre már háromgólos előnyt harcolt ki magának.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A vendégcsapat a 14. percben fogást talált ellenfelén, ám Lovas Laura találatával mégis magabiztos gyulai előnnyel mehettek pihenőre a csapatok. (4-1)

A második játékrészben is a hazai gárda akarata érvényesült, az egri rivális pedig taktikus, fegyelmezett védekezéssel próbálta útját állni a gyulai támadásoknak. Molnár Zoltánné gárdája megtalálta a módját az egri védelem feltörésének, Kurai Nikolett mellett Pintye Vivien és Pribék Andrea is feliratkozhatott a góllövők közé.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai gólok: Kurai Nikolett (2), Pintye Vivien, Molnár Ágnes, Pribék Andrea, Lovas Laura és Paál Dalma.

– Az első félidőben jól játszottunk, kreatívak és gólratörők voltunk. A második félidőben kissé visszaesett a játék, de összességében láttam nagyon szép dolgokat a csapattól a mérkőzésen. Jó úton vagyunk, elégedett vagyok a lányok hozzáállásával az utóbbi időszakban, motiváltak és lelkesek, remélem, ez továbbra is így lesz – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata továbbra is vezeti a bajnokságot, a következő fordulóban pedig fontos rangadót vív az Újfehértói Sportklub otthonában.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)