Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A magyar parasport napját ünnepelték Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2023. február 23. 13:00
A magyar parasport napját ünnepelték Gyulán
Iskolások ismerkedtek a parasportokkal a tornacsarnokban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A magyar parasport napját ünnepelték a fürdővárosi iskolások február 22-én a városi tornacsarnokban, ahol a résztvevők a parasportokkal ismerkedhettek meg.

Az Esély Pedagógiai Központ EGYMI Pánczél Imre tagintézménye és a Gyulasport NKft. közös rendezvényén a résztvevők többek között kipróbálhatták az ülőröplabdát, a bekötött szemmel bowlingozást és a csörgőlabdát a láb és kéz kizárásával.

Poptyilikán Anikó tagintézményvezető-helyettes elmondta, a sportnapon 120 tanuló vett részt, akik hasznos ismereteket és tapasztalatokat szereztek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Nagy örömünkre szolgált, hogy Gyula Város Egyesített Óvodájának nagycsoportosai is csatlakoztak a rendezvényhez. Az óvodások is nagy élvezettel próbálták ki a különböző parasportolási lehetőségeket – emelte ki, hozzátéve, hogy fontosnak tartja a szemléletformálást, amelyhez kiváló eszköz a sport. 

 – Fontosnak tartjuk, hogy a sajátos nevelési igényű tanulók is tisztában legyenek más fogyatékkal élő emberek élethelyzetével és a sportolási lehetőségeikkel – fogalmazott.

GYULAI HÍRLAP • 2023. február 22. 17:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)