Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 362 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. február 23. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 362 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök február 22-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 121 határsértőt tartóztattak fel és 241 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 2 esetben 7 határsértőt tartóztattak fel Kiskunhalas és Zsana közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 6 esetben összesen 98 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom közigazgatási területén.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Borsodnádasdon 6; Győr-Moson-Sopron vármegyében, Hegyeshalom közigazgatási területén 2, Mosonmagyaróváron 6; Heves vármegyében, Hatvan közigazgatási területén 1; Budapesten 1 fő határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, afgán és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében 10 esetben összesen 241 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 4 személy ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)