Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A természet ihletésében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. január 27. 16:54
A természet ihletésében
Különleges kirakat a Tünde virágüzletben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A természetből nyer inspirációt Góg Tünde virágkötő, a Tünde virágüzlet tulajdonosa, aki munkatársaival egy erdő ihlette kirakatot rendezett be a napokban.

– Mivel lételemem a természetjárás, szabadidőmben sokat járok erdőbe-mezőre. Egy virágkötő számára nincs jobb inspiráció a természetnél, ahol minden forma és szín megtalálható – mesélte.

Elmondta: sok virágkötészeti alkotás ötlete ezeken a sétákon születik meg benne.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Mivel egy ideje vadászszezon van, a lombok lehullása után kicsit jobban észre lehet venni az állatokat. Ez adta az inspirációt ahhoz, hogy munkatársaimmal egy „vadászkirakatot” készítsünk – fejtette ki.

Mint megtudtuk, a különlegesen berendezett kirakatba állatfigurák, zuzmós ágak, moha, lehullott falevél, apró friss hajtások, levelek is kerültek, amelyekkel a tulajdonos a természet körforgását szerette volna megjeleníteni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– A matt és fényes felületek, színek játéka megjelenik a virágkompozícióinkban is, ahogy az állatocskák is. Alkotásainkkal a természet egy darabját lehet elvinni otthonra vagy akár ajándékba – mondta.

Rendelések az üzlet honlapján, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon adhatók le. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)