Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évet nyitottak a gyermekkorcsoportos vízilabdázók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2023. január 18. 15:00
Évet nyitottak a gyermekkorcsoportos vízilabdázók
Két vereség a Csaba Csirkefogók szolnoki mérlege

Suhajda Soma (labdával) a második mérkőzésen betalált az ellenfél kapujába

Fotó: csabapolo.hu

Megkezdődött a vidékbajnokság 4. fordulója a gyermek III. korcsoportos fiatalok számára, a csabaiak a piros csoportban a házigazdákkal és a szentesiekkel mérték össze tudásukat Szolnokon – írta a csabapolo.hu.

Csabai Csirkefogók VK–Szolnoki Dózsa 0–17 (0–4, 0–4, 0–2, 0–7)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szolnok. Békéscsaba: Bacsa – Machlik, Nánási, Bódi, Hajdu Á., Czupper, Suhajda S. Cs.: Restye, Józsa, Tóth Sz., Uhrin Zs., Szeidler. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 4/0, ill. 9/5. Büntetők: 0/0, ill. 2/1. Kipontozódott: Hajdu Á.

Csabai Csirkefogók VK–Legrand Szentesi VK 4–15 (0–5, 0–4, 3–3, 1–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szolnok. Békéscsaba: Bacsa – Machlik, Nánási 3, Bódi, Hajdu Á., Uhrin Zs., Suhajda S. 1. Cs.: Restye, Józsa, Tóth Sz., Czupper, Szeidler. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 6/0, ill. 7/6. Büntetők: 2/1, ill. 1/1.

– Tavaly a zöld csoport megnyerése után feljutottunk az erősebb piros csoportba, ám ez a kategória egyelőre nekünk túl erős. Ez meglátszott az első mérkőzésünkön is, ahol gólt sem tudtunk szerezni. Igaz, adódtak helyzeteink, de azok mind kimaradtak. De amúgy is nehéz helyzeteket kialakítani olyan ellenféllel szemben, amely gyorsabb, agresszívebb, és nagyon kéményen, határozottan védekezik. A találkozó előtt azt kértem a gyerekektől, fordítsunk nagyobb figyelmet a saját védekezésünkre, de ez most nem sikerült. Nagyon sajnálom, hogy „nullás” meccset játszottunk a Tisza-partiak ellen. Ráadásul meglehetősen álmoskásan is játszott a csapat. A szentesiek ellen már valamivel jobban muzsikált a gárda, ekkor már a védekezésünk is határozottabb volt, helyzeteket is kidolgoztunk, több kapura lövésünk is volt, mi több, gólokat is szereztünk – értékelt Csabai Zoltán edző.

Az állás a negyedik kör (7-8. forduló) után: 1. Szegedi Vízipóló Suli 18, 2. Szolnoki Dózsa 18, 3. Legrand Szentesi VK 18, 4. Csongrádi VVSE 12, 5. Csabai Csirkefogók VK 6, 6. Clubul Sportiv Crisul Oradea Nagyvárad 0. (Azonos pontszám esetén a gólkülönbség rangsorol.)

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)