Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is összevonásokkal optimalizálták a kistérségi szociális intézmények működését

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2023. január 18. 14:00
Gyulán is összevonásokkal optimalizálták a kistérségi szociális intézmények működését
Május elejével visszaáll a régi rend

Telephelyek összevonásával, átköltöztetésével optimalizálják a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének működését, amivel jelentős működési költségek spórolhatók meg – mondta el lapunknak Kiss Szabolcs, az intézmény vezetője. 

Kifejtette: telephelyeket össze lehet vonni, vagy át lehet helyezni akár olyan helyre is, amely nem rendelkezik működési engedéllyel. Ilyen esetekben el lehet tekinteni a személyi, tárgyi feltételektől annak érdekében, hogy a szociális szolgáltatások zökkenőmentesen működjenek.

Gyulán a németvárosi és szentpálfalvi idősek klubja átkerült a törökzugi bölcsőde fejlesztőszobájába. A Temesvári úti idősek klubja átköltözött a Béke tér 1. szám alá, a Kálvin utcai intézmény pedig a máriafalvi nappali központban működik ideiglenesen. Az újvárosi és a Galamb úti idősklub a Károly Róbert utcai napközi otthonba költözött.  

– Az intézkedések mindegyike határozott idejű, május elejével a visszaáll a régi állapot – emelte ki Kiss Szabolcs, aki hangsúlyozta, hogy nagyon hálásak az ellátottak türelméért, hiszen többeknek a változások miatt nagyobb távolságot kell megtenniük a klubba jutáshoz.

Hozzátette: az új intézkedésekkel az intézmény rengeteg energiaköltséget spórol meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)