Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Görgényi Ernő: egész jó éve volt Gyula városnak 2022

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. január 01. 10:12
Görgényi Ernő: egész jó éve volt Gyula városnak 2022
Tizenhét fotóval emlékezett vissza 2022-re Gyula város polgármestere

Egész jó éve volt Gyula városnak 2022. Fontos területeken léptünk előre – írta közösségi oldalán Görgényi Ernő. Gyula város polgármestere 17 fényképet is megosztott posztjában. A válogatással városunk 2022-es legjobb pillanatait idézte vissza a városvezető.  

Fotó: facebook.com/gorgenyierno

Azt írta, hogy „több mint 40 esztendő elteltével ismét gyár épült városunkban, és nem is akármilyen! Az Airbus Helicopters Hungary gyulai helikopter alkatrész gyára elindította a termelést”.

A sort a sportcsarnoknál megépült körforgalommal folytatja. A következő pedig a Tiborc utca teljes felújítása.

Nem hagyja ki a felsorolásból a Gyulakonyhát, mint írta, „korszerű, új közétkeztetési konyhát építettünk a volt relégyár épületének átalakításával”. Majd így folytatta, átadtuk a Gyulai Várfürdő új gyermek viziparadicsomát. Ismét rangos díjat érdemeltünk ki a Virágos Magyarországért mozgalomtól és folytattuk az erdőtelepítési programunkat.

Fotó: facebook.com/gorgenyierno

Fontos pillanatnak tartotta a választást is. Ezt írta, „országgyűlési képviselőnket, dr. Kovács Józsefet negyedszer is megválasztottuk, így folytatódhat a közös városépítő munka”.

Sok minden más is történt még 2022-ben – írta rövid, képes évértékelőjének végén Görgényi Ernő, aki szerint minden eredmény csapatmunka gyümölcse.

„Hálásan köszönöm az elvégzett munkát mindazoknak, akik tettek valamit városunkért, a gyulai polgárok közös céljainak megvalósulásáért. Legyen Gyula 2023-ban is zöld város, ahol a gazdaság is virágzik! Munkálkodjunk közösen szeretett városunkért az új évben is! Hajrá, Gyula!” – zárta gondolatait a városvezető.

Fotó: facebook.com/gorgenyierno

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)