Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Borult, esős lehet a szombat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. december 23. 17:30
Borult, esős lehet a szombat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Az ország északkeleti, keleti felében pénteken borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható, délnyugat felé haladva viszont szakadozott felhőzetre van kilátás.

Éjszaka ismét mindenütt beborul az ég, és szombaton a nap első felében még csak kisebb, majd délutántól, késő délutántól már egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, illetve mindeközben északkeleten is javulnak a látási viszonyok. Estétől a Délnyugat-Dunántúlon növekszik a ködhajlam.

Pénteken kevés helyen, nagyobb eséllyel északon lehet kisebb eső. Estétől északnyugat felől csapadékzóna érkezik – északon intenzívebb – esővel. Az eső szombaton délelőtt a délnyugati részek kivételével megszűnik, ott estig még eshet. A délies szelet élénk lökések kísérik, majd hajnaltól nyugatira, északnyugatira fordul a szél, és főként a főváros és az Északnyugat-Alföld tágabb térségében meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul, de hajnalra a legtöbb helyen enyhül az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 8 és 13 fok között várható, de helyenként pár fokkal hűvösebb maradhat az idő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)