Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A dolgozók karácsonyi asztaldíszei versenyeztek a gyulai tagkórházában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. december 14. 08:55
A dolgozók karácsonyi asztaldíszei versenyeztek a gyulai tagkórházában
Három első helyezettet hirdettek

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Kihirdették a Békés Megyei Központi Kórház dolgozóinak hirdetett verseny eredményét december 13-án a Pándy Kálmán tagkórház Árvay termében, a résztvevőknek ünnepi asztaldíszt kellett készíteniük. 

Mint megtudtunk, az intézmény minden évben tart hasonló karácsonyi kihívást, hol sütemények, hol mézeskalácsok, hol kézzel készített díszek versenyeznek. 

A zsűriben idén kórházi dolgozók alakították ki a végső sorrendet, a zsűri a befektetett energiát, a harmonikus színhasználatot és a természetes anyagok felhasználását is figyelte.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A helyszínen Becsei László főigazgató főorvos köszöntőjében örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy kórház kollektívája minden egyes évben nagy lelkesedéssel készül a hasonló megmérettetésekre. Úgy fogalmazott: nagy élvezettel járták végig a sorokat, mert idén a díszek nagyon szépre sikerültek. 

Mészáros Magdolna ápolás igazgató azt is elmondta: nemcsak gyulaiak, de orosháziak és békéscsabaiak is neveztek a versenyre, amely jó alkalom arra, hogy ne csak otthon, de a kórházban is együtt várják az ünnepeket a dolgozók. 

A folytatásban bejelentették a győzteseket, idén úgy alakult, hogy három azonos pontszámmal rendelkező, első helyezettet hirdethettek ki. Az idei év legjobbjai: Bondárné Kővári Matild, Adamik Erika és Pintér István.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)