Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ha ajándékot keresel, irány az IQ Könyvesbolt!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. december 14. 17:07
Ha ajándékot keresel, irány az IQ Könyvesbolt!
Óriási választékkal várják a betérőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A korábbi éveknél is nagyobb mennyiségű könyvújdonsággal várja idén a betérőket a Kossuth téren található IQ Könyvesbolt. A vevők a több ezer kiadvány mellett könyvutalványt, gyerekjátékot, naptárt, határidőnaplót és kisebb ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az üzletben.

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető elmondta: az elmúlt években a koronavírus-járvány miatt számos könyv megjelenését elhalasztották, így most valóságos dömping van az újdonságokból. Kiemelte: szinte valamennyi újonnan megjelent kötetből van példány a kereskedésben, és szükség esetén utánrendelni is tudnak.  

Mint kifejtette, a mostani nehéz helyzetben sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy drága ajándékot vásároljanak karácsonyra, de egy könyv vagy egy játék még beleférhet a családi büdzsébe. Hozzátette: a biblia is szép ajándék lehet a fa alatt, ebből is többféle típust és méretet tartanak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az üzletben számos pszichológiai témájú, történelmi vonatkozású, illetve sporthoz kapcsolódó kötet, karácsonyi regény és fotóalbum kapható, de népszerű színészekről és zenészekről, valamint a napi politikával kapcsolatos eseményekről szóló könyvek is szép számmal akadnak. A boltvezető megemlítette többek között a Queenről szóló kiadványt, a Bakancslista sorozat legújabb darabját, a Száguldás és cirkusz 2022 című kötetet és a Rafael Nadalról szóló könyvet. Ugyancsak beszerezhető a boltban Nyáry Krisztiántól az Így szerettek ők 3. kötete, valamint Csernus Imre, Sváby András, Dombóvári István és Máté Gábor legújabb könyvei. A polcokon a gyulai vonatkozású kiadványok is megtalálhatók, és jó tudni, hogy az IQ Könyvesbolt idén Hamvas Béla-pont lett, így a szerző valamennyi kötetét forgalmazza. A legkeresettebb kiadványok közé tartozó szakácskönyvek közül Borbás Marcsi legújabb kötetére hívta fel a figyelmet Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna, mint megtudtuk, a könyv korlátozott számban dedikálva is megvásárolható az üzletben.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyerekkönyvekből szintén óriási a választék, babáknak, óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak való kiadványokat is kínálnak. A boltban ezenkívül különböző méretű és típusú, magyar gyártmányú földgömbök, puzzle-k, társas- és fejlesztőjátékok, valamint modern, LED-fényes diavetítők és diafilmek is kaphatók.

Térképekből, fali-, asztali és öröknaptárakból, noteszekből és határidőnaplókból szintén hatalmas a kínálat, így biztosan mindenki talál számára megfelelőt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A klasszikus karácsonyi üdvözlőlapokat, hagyományos képeslapokat, dísztasakokat és díszdobozokat ugyancsak beszerezhetjük a kereskedésben, és ha időt akarunk spórolni, akár díszcsomagolást is kérhetünk – hívta fel a figyelmet az üzletvezető.

Az IQ-ban egy budapesti iparművész dísztárgyai is megvásárolhatók, a porceláncsengettyűk, díszgömbök, gyertyatartók és mécsesek a fenyőfa és a lakás dekorálására is kiválók. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna arra is felhívta a figyelmet, hogy több vásárlási utalvány lejár december 24-én, érdemes őket beváltani, hogy ne vesszenek kárba.

A Kossuth tér 2. szám alatti bolt a téli időszakban hétköznapokon 10–18 óráig, szombatonként 10-től 13.30-ig, vasárnaponként 10–12 óráig tart nyitva. Érdeklődni a 06-66/468-558-as telefonszámon vagy az IQ Könyvesbolt Gyula és Orosháza Facebook-oldalon lehet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)