Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai vasemberre emlékeztek a diákok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 08. 11:00
A gyulai vasemberre emlékeztek a diákok
A Prohászka Zsolt Ifjúsági Labdarúgó Tornán a fürdővárosi iskolák versengtek egymással

Forrás: facebook.com

Ebben az évben is megrendezték a Kölyök Kupa elnevezésű Prohászka Zsolt Ifjúsági Labdarúgó Tornát december 3-án. A kupán a kiváló sportolóra és sportvezetőre emlékezve Gyula város I-III. korcsoportos diákjai mérték össze tudásukat, valamint két meghívott intézmény, Elekről és Szabadkígyósról, is részt vett a tornán.

A sportrendezvény hagyományosan megemlékezéssel kezdődött, a szervezők Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezetőjének vezetésével koszorúzták meg Prohászka Zsolt, a gyulai vasember emléktábláját.

A három korcsoport csapatai körmérkőzéseken döntötték el az érmek sorsát. Az 5+1-es és 4+1-es csapatok kiváló mérkőzésekkel tisztelegtek a tornacsarnok névadójának emléke előtt.

Forrás: facebook.com

Az I. korcsoport küzdelmeit a Nicolae Balcescu román általános iskola csapata nyerte, az ezüstérmes pozícióban a Szabadkígyósi Általános Iskola együttese végzett, a bronzérmet pedig az 5. sz. általános iskola alakulata nyerte. A II. korcsoport bajnoka az 5. sz. általános iskola lett, a második helyen a Dürer Albert általános iskola végzett, a harmadik helyet pedig az Implom József általános iskola szerezte meg. A III. korcsoportos csapatok versengését a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola nyerte, a második helyen a Nicolae Balcescu román általános iskola együttese zárt, a bronzérmet pedig az 5. sz. általános iskola gárdája szerezte meg

A torna I–III. helyezett csapata serleget és érmet vehetett át, de a szervezők minden játékost csokoládéval jutalmaztak.

Forrás: facebook.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)