Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 772 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. december 08. 08:30
Országos határrendészeti összesítő: 772 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 7-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 193 határsértőt tartóztattak fel és 579 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2 esetben összesen 9 határsértőt tartóztattak fel Kiskunfélegyháza és Kisszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 7 esetben összesen 139 határsértőt tartóztattak fel Szatymaz és Ásotthalom közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében 3 alkalommal, Győrben, Mosonmagyaróvárnál és Fertőszentmiklósnál 21; Nógrád megyében 1 ízben, Borsosberényben 10; és Komárom-Esztergom megyében 1 alkalommal, Ácsnál 14 fő határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során marokkói, szír, iraki, tunéziai, palesztin, marokkói, afgán, indiai és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében a rendőrök 16 esetben összesen 579 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 6 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)