Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előkelő focisiker Debrecenből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 05. 14:00
Előkelő focisiker Debrecenből
A Gyulasport korosztályos csapata ezüstérmet szerzett a Mikulás-kupán

Fotó: Gyulasport NKft.

Ezüstérmet nyert a Gyulasport NKft. U12-es és U13-as vegyes csapata a december 2. és 4. között Debrecenben megrendezett 31. Mikulás-kupán, melyet a 2010/2011-es korosztály számára írta ki. 

A Kádár László és Petri Barnabás vezette gyulai együttes egy döntetlennel kezdte csoportját, majd egy igen izgalmas mérkőzésen 4-3-as arányban legyőzte az Olasz Focisuli 2011-es gárdáját.

Ezután a Csepel Hungary Club 94 SE A csapatával mérkőztek meg, amelyet sikerült kapott gól nélkül 2-0-ás arányban legyőzniük. A kétgólos siker azt is jelentette, hogy a fürdővárosi alakulat veretlenül lett csoportgyőztes, és továbbjutott a négyes döntőbe.

Fotó: Gyulasport NKft.

A legjobb négy csapata között a Future Stars, a Soroksár és Kecskeméti Labdarúgó Akadémia együtteseivel találkozott a gárda. Az első mérkőzésen a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiával nézett szembe, amely ellen verséget szenvedett, ám ezután a Soroksárt 2-0-ás arányban múlta felül, a Future Stars csapatát pedig 2-1-es eredménnyel győzte le. A kiváló eredménynek köszönhetően a korosztályos gyulai együttes a kupa előkelő második helyén végzett.

– Nagyon büszkék vagyunk a csapatra, nívós tornán sikerült maximálisan helyt állnunk. Bátran és alázatosan fociztunk minden ellenfelünkkel szemben, akadt olyan szituáció is, amikor 2-0-ás előnyből 3-2-es hátrányba kerültünk, azonban sikerült ismét a magunk javára megfordítani a mérkőzést. Úgy érzem, nagyszerű három nap volt, amely még jobban összekovácsolta a gyerekeket. Külön öröm számunkra, hogy ezüstéremmel a nyakunkban utazhattunk haza Debrecenből. Csak dicséret és gratuláció illeti a játékosokat, hiszen minden meccsen szívüket-lelküket kitették, egytől egyig megpróbálták a tudásuk legjavát mutatni – értékelt Petri Barnabás.

Fotó: Gyulasport NKft.

Az ezüstérmet nyert csapat tagjai: Bánfi Donát, Deák Bence Hunor, Puskás Sándor, Karakas Balázs, Pap Nimród, Veres Zsombor, Szabó Márk, Tóth Zalán és Dániel-Székely Áron. Edző: Kádár László és Petri Barnabás.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)