Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel ért véget a szarvasi forduló

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 04. 15:02
Vereséggel ért véget a szarvasi forduló
Szarvasi NKK–CZ-Gyulasport NKft. 30-27 (17-13)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság soros fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata a Szarvasi NKK együtteséhez utazott december 3-án. Zöldi-Tóth Katalin gárdája hazai győzelem után fordult rá a pontvadászat utolsó két, idegenbeli mérkőzésére.

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Farkasinszki D., Kovács K., Nagy P. (3), Milyó A. (1), Szögi T. (4) és Hős K. (5/2). Csere: Bartóki M., Mike M., Ladics V. (2), Lukács N. (4), Ilyés L. (3), Szalkai B., Vólent L. ( 4), Szabó K. (1). Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban a Mezőtúri AFC-Syngenta együttesét győzte le meggyőző fölénnyel, így a tabella elmezőnyéből várta a soros fordulót.

A soros derbit a vendégcsapat kezdte jobban, a harmadik percre kétgólos előnyt harcolt ki magának. A folytatásban azonban hiba csúszott a gyulai gépezetbe, a 10. percre már 5-4-es szarvasi vezetést mutatott az eredményjelző. A hazai együttes a félidőig tartani tudta előnyét, így négygólos szarvasi vezetéssel mehettek pihenőre a felek.

A második etapban is tartotta előnyét a hazai alakulat, a gyulai gárda csak szorossá tudta tenni riválisa győzelmét.

A Gyulasport NKft-. NB II.-es csapata a tabella negyedik helyéről várhatja az utolsó, ENUSE elleni mérkőzését.

A mérkőzés alakulása: 3. perc 0-2, 5. perc 2-2, 10. perc 5-4, 20. perc 12-8, 30. perc 17-13, 40. perc 22-17, 50. perc 27-23, 55. perc 28-24, 60. perc 30-27.

– Nagyon rosszul játszottunk, már az elején lehetett érezni, hogy a szarvasi csapat nagyon akarja ezt a győzelmet. Elmondtam a lányoknak, hogy az a csapat fog nyerni, aki jobban akarja a győzelmet. Ez most nem az én csapatom volt. Azt szeretném leszögezni, hogy az én játékosaim nem „favágók”, hanem kézilabdázók, a kemény védekezés vagy az ütközések miatt, nem szeretem, ha a játékosaimra ezt a jelzőt használják. Minden edző a saját játékosával és csapatával kell foglalkozzon, én is azt teszem. Dolgozunk tovább, most valahogy nem úgy megy, ahogy kellene, de ez a csapat akkor is az én csapatom, ha úgy játszik ahogy a Bácsalmás ellen tette, de akkor is, ha úgy ahogy tegnapi napon – mondta a mérkőzés után Zöldi-Tóth Katalin.

 A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata sem zárta jól a szarvasi látogatást. A korosztályos együttesek csatáját a vendégcsapat kezdte jobban, az ificsapat 11-14-es első félidőt produkált riválisa ellen. A második félidőben azonban fordult a játék menete, a fürdővárosai együttes 26-22-es vereséggel tért haza.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata a tabella negyedik helyén zárta a bajnokság őszi szezonját.

– Nagyon kevesen tudunk kiállni, hiszen a játékosok szalagavató ünnepségen vettek részt. Sajnos a szarvasi gárda nem tudta megoldani, hogy egy későbbi időpontban játsszuk le a találkozót. Tizenegy játékossal utaztunk el, amelyből egy sérült és egy kapus volt, így csupán 9 mezőnyjátékosom maradt a mérkőzésre. Dühös vagyok, mert nem tudtam cserélni, így egy játékost súlyos sérüléssel elveszítettem. Tudom, ez az én gondom, de sajnálom, hogy NB II.-es ifjúsági mérkőzésen ilyen szituáció kialakulhat – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)